Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ MORATORIUM




Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση 
του τοπικού Τύπου στην απόφαση  
Kavala Oil - Ενεργειακής 
για Moratorium δηλώσεων...


 

Μετά το "άδειασμα" της Ενεργειακής στις εφημερίδες που διαλαλούσαν πόλεμο, μάχες, καταστροφές και θύματα (όπως η ίδια τους υπαγόρευε τόσο καιρό), τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους μόνο ως "σαστισμένους" και "μουδιασμένους" θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε!

Όλες αυτές τις ημέρες αναλώθηκαν σε φανταστικές «καλά πληροφορημένες πηγές», είτε δεχόντουσαν φανταστικά μηνύματα από «εκατοντάδες εργαζόμενους που δεν θέλουν τον Παππά», άλλοτε πάλι τα έβαζαν με τους ίδιους τους εργαζόμενους και το
KAVALAOIL.BLOGSPOT ! Χαρακτηριστική είναι η έκφραση «απερχόμενη διοίκηση» που χρησιμοποιούν κατά κόρον σαν μια απέλπιδα προσπάθεια δημοσιογραφικής προπαγάνδας και κατευθυνόμενης πληροφόρησης της κοινής γνώμης.


Το γεγονός είναι ότι μέχρι τώρα έπαιρναν ρητές εντολές γι' αυτά που έγραφαν, ενώ πλέον έχουν απομείνει ξεκρέμαστοι, χωρίς ενημέρωση και ενδεχομένως... χορηγίες!

Οπότε, δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να στραφούν ακόμη και κατά της Ενεργειακής, σε μια προσπάθεια εξιλέωσης προς τον κόσμο της Καβάλας! Προς το παρόν φέρονται να "υποστηρίζουν" τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους, μήπως και οι τελευταίοι σταματήσουν να τους φτύνουν στους δρόμους της πόλης...! Με τα πρωτοσέλιδά τους αφιερωμένα αποκλειστικά και μόνο στην λοιδορία της KAVALA OIL, σίγουρα πέτυχαν αύξηση στις πωλήσεις τους! Ταυτόχρονα όμως, κατάφεραν να γίνουν γνωστές οι προθέσεις τους και να μάθει όλη η κοινωνία της Καβάλας για το ποιόν της δημοσιογραφικής τους δεοντολογίας.

 
Αυτά για τους ολίγους και εντεταλμένους... Τα υπόλοιπα ΜΜΕ, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και δημοσιογράφοι ακολουθούν μια απόμακρη και τυπική στάση, σεβόμενοι το Moratorium των δυο εταιριών... Μαζί με τα ξερά, δεν θα καούν και τα χλωρά!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου