Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ

 

Τα χαμόγελα άνθισαν και πάλι...


Μετά από αρκετούς μήνες υπομονής, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η πληρωμή των εργαζομένων στην KAVALA OIL. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και πλέον δεν θα είναι "μαύρο" για τους εργαζόμενους και την πόλη της Καβάλας.

Η τοπική αγορά θα πάρει μια μεγάλη ανάσα από τους 350 περίπου εργαζόμενους & εργολάβους, οι οποίοι στο εξής θα πληρώνονται κανονικά. Σειρά θα πάρουν άμεσα και οι προμηθευτές της εταιρίας, οι οποίοι συμμετείχαν με τον δικό τους αξιέπαινο τρόπο στον αγώνα της KAVALA OIL, επιδεικνύοντας ιώβεια υπομονή στις καθυστερούμενες πληρωμές τους.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί Γενική Ενημερωτική Συνέλευση των εργαζομένων, όπου θα αναφερθούν όλες οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας που υπεγράφη με την Ενεργειακή Αιγαίου. Θα ανακοινωθούν επίσης όλες οι αρμοδιότητες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, καθώς και ο καθοριστικός ρόλος των εργαζομένων μέσα σ'αυτό

Οι αγώνες των εργαζομένων δεν σταματούν... Η KAVALA OIL θα είναι παρούσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας, υπέρμαχος των τοπικών συμφερόντων και θεματοφύλακας του δημόσιου ορυκτού πλούτου της περιοχής μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου