Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

"ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ !

Πρώτη ενημέρωση από το kavalaoil.blogspot !

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kavalaoil.blogspot, σε συμφωνία κατέληξαν οι πολυήμερες διαβουλεύσεις των δυο εταιριών ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ.


Η ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης το προσεχές Σάββατο, υποδηλώνει τα ευχάριστα νέα για τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία της Καβάλας. 

Η ενημερωτικού τύπου Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού των εργαζομένων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί στον συνηθισμένο χώρο συνελεύσεων της εταιρίας, ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ. Εκεί θα ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για ό,τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες του Moratorium, όπου κρατείτο σκόπιμα σιγή ιχθύος. 

Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους τις προσεχείς ημέρες, ανταμειβόμενοι για την υπομονή και την προσπάθεια τόσων μηνών. 

Όπως αποδεικνύεται γι' ακόμη μια φορά, οι λιγοστοί "έγκριτοι" δημοσιογράφοι -εχθροί της πόλης και του τοπικού συμφέροντος- έπεσαν έξω στα προγνωστικά και τα παρανοϊκά σενάριά τους, παραπληροφορώντας τους εργαζόμενους καθώς και τους πολίτες της Καβάλας.  
Ο πρόεδρος της KAVALA OIL Βαγγέλης Παππάς φρόντισε για ακόμη μια φορά για το καλό των εργαζομένων, τη διαφύλαξη των πετρελαίων της περιοχής μας και το συμφέρον της Καβάλας, αποδεικνύοντας τι σημαίνει αγωνιστικός συνδικαλισμός.

Μια νέα ημέρα ξημερώνει αύριο 
για την ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ...
photo: Μ.Χ.


Το 
 θα συνεχίζει την ενημέρωση
με αναρτήσεις, video και
λεπτομέρειες...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου