Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΝ !!!


Ο περιχαρής κος Σπανέλης με το χαρτί των ΕΛΠΕ στα χέρια!
Γράψαμε χθες για το περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη το πρωί στα δικαστήρια, όπου τοπικός δημοσιογράφος/εκδότης με προκλητική συμπεριφορά και "ντοκουμέντο" χορηγούμενο από την Ενεργειακή Αιγαίου στα χέρια, ζητούσε απαντήσεις και σχόλια από τον πρόεδρο εργαζομένων Μανώλη Κελαϊδάκη.


Όπως είπαμε, το έγγραφο των ΕΛΠΕ δεν είχε κοινοποιηθεί ακόμη στην KAVALA OIL, ο κος Σπανέλης όμως το κατείχε πριν απ’ όλους. Πως; Του το έδωσε η Ενεργειακή Αιγαίου!

Το έγγραφο των ΕΛΠΕ αναφέρει ότι τα Ελληνικά Πετρέλαια δε θα αγοράσουν πετρέλαιο από την Καβάλα Oilή την Ενεργειακή μέχρι να αποκατασταθούν οι μεταξύ τους σχέσεις.


Παρακάτω έχουμε ένα απόσπασμα από την εριστική παρουσία του κου Θόδωρου Σπανέλη, εκδότη της εφημερίδας "ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ", μέσω της οποίας η Ενεργειακή Αιγαίου προβάλλει αυτά που θέλει στην τοπική κοινωνία…






Δυστυχώς ο τηλεοπτικός φακός δεν συνέλαβε τις φραστικές προκλήσεις του κου Σπανέλη προς τους εργαζόμενους, καθώς η στρατηγική και ο απώτερος σκοπός του ήταν να προκαλέσει θερμό επεισόδιο με τους παρευρισκόμενους. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ, αφού οι εργαζόμενοι έχουν συνηθίσει τις καθημερινές προκλήσεις του, είτε μέσω της εφημερίδας που εκδίδει είτε μέσω του blog που δήθεν ενημερώνει τον κόσμο…

Άλλο ένα "υπόδειγμα" δημοσιογραφίας… 
                     
...ή μάλλον υπόδημα ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου