Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ & ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ






Σε λόμπι τείνει να μετατραπεί η οργανωμένη επίθεση εγχώριων δημοσιογράφων κατά της KAVALA OIL.

Μέχρι τώρα βλέπαμε μεμονωμένες επιθέσεις και ατομικά χτυπήματα προπαγάνδας κατά της διοίκησης και των εργαζομένων της τοπικής εταιρίας. Πλέον έχει σχηματιστεί ένα "συνδικάτο του εγκλήματος" υπερασπιζόμενοι ο ένας τον άλλο, και όλοι μαζί την Eνεργειακή!

Αυτή η κοινοπραξία της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» (όπως αυτοχαρακτηρίζονται τρομάρα τους) δε διστάζει να επιτεθεί κατά μέτωπο σε όποιον άλλο δημοσιογράφο αναδεικνύει την πραγματική όψη του θέματος, και να αναφερθεί εναντίον του με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, θίγοντας υπολήψεις, ήθη ακόμη και την ιστορία του καθενός!

Οι άνθρωποι αυτοί εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, δε σταματάνε να λοιδορούν την KAVALA OIL και τους εργαζόμενους σ’αυτή, συνεχίζουν έναν κατάπτυστο πόλεμο στο όνομα του χρήματος και το τραγικότερο όλων είναι ότι παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως θύμα των «κακών» δημοσιογράφων της πόλης! 

Για γέλια είναι το περιστατικό που ζήσαμε τελευταία, όπου ένας απ’ αυτούς τους «υπέρμαχους της δημοσιογραφικής δεοντολογίας» το πρωί ήταν στον αέρα σε ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τον πρόεδρο της KAVALA OIL Βαγγέλη Παππά, ώστε να διαλευκανθούν όποιες απορίες και σκοτεινά σημεία είχε ο δημοσιογράφος. Αφού έδειξε ότι κατάλαβε τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων, το απόγευμα της ίδιας μέρας έγραφε στο blog της εφημερίδας του άλλα αντί άλλων, λες και το πρωί δεν ήταν παρών στη συζήτηση! Γίνεται ξεκάθαρα προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης και παραπληροφόρησης χειρίστου βαθμού. 

Φυσικά ο χρόνος και ο κόσμος είναι αυτοί που θα αποδείξουν ποιος αξίζει και ποιος όχι. Ο κόσμος της Καβάλας δεν είναι παιχνίδι στα χέρια όποιου δημοσιογραφίσκου χρησιμοποιεί τη δύναμη μιας εφημερίδας ώστε να τον παρασύρει στα ύποπτα και σκοτεινά μονοπάτια της παραπληροφόρησης…

Ο κόσμος της Καβάλας είναι καθημερινά στους δρόμους. Δεν μπορείς να υπονομεύεις τα συμφέροντά τους και την ίδια στιγμή να κυκλοφορείς ξέγνοιαστος ανάμεσά τους «έχοντας τραχανά απλωμένο». 

Εμείς μέσα από αυτό το ιστολόγιο, θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την εργασία μας, την υπόληψή μας, την πόλη μας, τους συμπολίτες και τις οικογένειές μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα καιροσκόπο να σπιλώνει ανεξέλεγκτα καμία αξία από τις παραπάνω. Θα μας έχει απέναντί του. Οι μάσκες έχουν πέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου