Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!! (φωτο-βίντεο)

 

Σίγουρα δεν ήταν μια απεργιακή κινητοποίηση σαν όλες τις άλλες! Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία!



Η μεγάλη συμμετοχή εργατικών Σωματείων, Συλλόγων και Φοιτητών, "έδειξε" ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί... ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Αυτό βροντοφώναξαν όσοι συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης, 6 Απριλίου 2022 στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας. Περισσότερα από 20 εργατικά Σωματεία έδωσαν το παρών σ'αυτή την κινητοποίηση αλληλεγγύης. Η ανάκληση των απολύσεων των 185 εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας και στη ΒΦΛ, η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, η ανακοπή της ξέφρενης ακρίβειας, η απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο στην Ουκρανία, το κλείσιμο του Τμήματος Φυσικής στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας, η υποβάθμιση του Εμπορικού Κλάδου, ήταν μόνο μερικά από τα αιτήματα των απεργών.

Το Σωματείο Εργαζομένων στην KAVALA OIL όπως πάντα δυναμικό στις κινητοποιήσεις του, "έβαψε" πορτοκαλί την πλατεία και τους δρόμους της πόλης, "ταρακουνώντας" με τα συνθήματά του κάθε στενό. Οι αντεργατικές πρακτικές της εταιρείας, που οδήγησαν παρανόμως 185 εξειδικευμένους εργαζόμενους στο δρόμο, έχοντας τις εγκαταστάσεις ανασφαλώς σταματημένες από το Σεπτέμβριο, εν μέσω οξείας ενεργειακής κρίσης, κυριάρχησαν στα συνθήματα των εργαζομένων.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου