Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ !

        Ο πρόεδρος της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιός Ρήγας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας όπου κατέθεσε αίτημα αστυνομικής προστασίας του στην γενική συνέλευση της Τετάρτης στο εργοστάσιο της KAVALA OIL. Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα ζητήσει να παραστεί στο εργοστάσιο μεθαύριο και Εισαγγελέας. 


     Απευθύνεται μάλιστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέσω του Υπουργείου Περιβάλλοντος προκειμένου να σιγουρέψει την παρουσία των αστυνομικών στην συνέλευση της Τετάρτης! Ο χώρος που θα γίνει η συνέλευση είναι χώρος ιδιωτικός και για να μπουν σε αυτόν αστυνομικοί πρέπει να υπάρξει ειδική άδεια. 

     Άλλες πληροφορίες από την Διεύθυνση Καβάλας αναφέρουν ότι στην σημερινή συνάντηση ο κ. Ρήγας δέχθηκε έντονες παρατηρήσεις για την παρουσία ιδιωτικής εταιρίας security στην συνέντευξη τύπου που έδωσε προ λίγων ημερών στην πόλη μας.


_____________________________________________________________________________

Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος όλες αυτές τις ημέρες εκπαιδεύεται σκληρά για το πρωινό της Τετάρτης. Μάλιστα διέρρευσε μια αποκλειστική φωτογραφία από το χώρο της εκπαίδευσης...



Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ημέρες πάνω από την πόλη πετάει συνεχώς ένα ελικόπτερο αδιευκρίνιστων στοιχείων... 



 
Προσπαθήσαμε με την βοήθεια της τεχνολογίας να ζουμάρουμε και να το αποτέλεσμα...










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου