Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΗΞΕΙΣ, ΑΦΗΞΕΙΣ, ΟΥΚ ΕΝ ΤΗ ΚΑΡΒΑΛΗ ΘΝΗΞΕΙΣ…

Το πανάρχαιο τέχνασμα των χρησμών της Πυθίας φαίνεται να εφαρμόζει η Ενεργειακή Αιγαίου για την ερμηνεία του εγγράφου των ΕΛΠΕ…


Σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που έχει "ελεύθερη πρόσβαση", το έγγραφο των ΕΛΠΕ παρουσιάζεται ως «Άρνηση των ΕΛΠΕ να παραλάβουν πετρέλαιο από την KAVALA OIL»


Σας παραθέτουμε κάποια από αυτά για να θαυμάσετε τον τρόπο με τον οποίο η δημοσιογραφία θυσιάζεται στο βωμό των συμφερόντων!

Τίτλος τοπικής blog-εφημερίδας για το έγγραφο των ΕΛΠΕ

Τίτλος αθηναϊκού portal για το έγγραφο των ΕΛΠΕ
  
Τοπική εφημερίδα και σε πρωτοσέλιδο!

Για να σοβαρευτούμε, δίνοντας μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ερμηνεία στο έγγραφο των ΕΛΠΕ, εξάγεται ότι: 

Τα Ελληνικά Πετρέλαια δεν θα αγοράσουν

 πετρέλαιο από την KAVALA OIL

ή την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ μέχρι να

 αποκατασταθούν οι μεταξύ τους σχέσεις.


Κι αυτό είναι κάτι που κατοχυρώνει την KAVALA OIL στο αίτημα που είχε, ώστε να δεσμευτεί το πετρέλαιο που υπάρχει στις δεξαμενές, και να μην μπορεί να το πουλήσει η Ενεργειακή στα ΕΛΠΕ ή σε τρίτους (βλέπε BP).

Με το έγγραφο αυτό, η όποια απόφαση προσωρινής διαταγής θα είχε δευτερεύουσα σημασία, αφού ούτως ή άλλως αυτό που ήθελε η KAVALA OIL, το πέτυχε. Με το έγγραφο αυτό καλύπτεται πλήρως.


Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε και η απόφαση του Πρωτοδικείου, σχετικά με την προσωρινή διαταγή. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της KAVALA OIL, δεχόμενο ότι το πετρέλαιο δεν κινδυνεύει, παραπέμποντας από την άλλη πλευρά την όλη υπόθεση, στην ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που ορίστηκε για τον Μάιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου