Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ KAVALA OIL



Σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας, συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής για ασφαλιστικά μέτρα της Ενεργειακής Αιγαίου, με κύριο θέμα την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της 10ης Απριλίου.

Η Ενεργειακή Αιγαίου ζήτησε τη διεξαγωγή της Γενική Συνέλευσης, όχι στις εγκαταστάσεις της KAVALA OIL όπως ορίζει το καταστατικό της εταιρίας, αλλά στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ν.Καρβάλης. Το αίτημα όπως ήταν φυσικό απορρίφθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου, ορίζοντας την Γενική Συνέλευση όπως είχε αποφασιστεί για τις 10 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις της KAVALA OIL στη Ν.Καρβάλη!!!!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο χώρο των δικαστηρίων εμφανίστηκε εκδότης τοπικής εφημερίδας, με εριστική συμπεριφορά προς τους εργαζόμενους που παρευρίσκοντο στο χώρο, επιδεικνύοντας ανακοίνωση των ΕΛΠΕ σύμφωνα με την οποία τα ΕΛΠΕ δεν θα προβούν σε αγορά φορτίου πετρελαίου, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις Ενεργειακής Αιγαίου & KAVALA OIL. Να επισημάνουμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση δεν είχε φτάσει στα χέρια της KAVALA OIL, σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο! Και ο νοών νοείτο…



Σχετικά με την προκλητική συμπεριφορά του κυρίου αυτού, έχουμε αναφερθεί και σε άλλα άρθρα. Σήμερα έδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ προπαγάνδας, εκμεταλλευόμενος ακόμη και τους εργαζόμενους που παρευρίσκονταν στο χώρο των δικαστηρίων! «Ποιος δουλεύει σ’αυτή την εταιρία, αφού όλοι είστε εδώ», ρωτούσε προκλητικά τους εργαζόμενους. (ενώ μετά από λίγο παραδεχόταν σε κατ' ιδίαν συζήτηση με εργαζόμενο ότι η ερώτησή του ήταν προβοκάτσια!)



Να ενημερώσουμε τον δημοσιογράφο και ένθερμο υποστηρικτή των απόψεων της Ενεργειακής Αιγαίου, ότι ένα εργοστάσιο λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν βάρδιες πρωινές, απογευματινές & νυχτερινές. Ως γνωστόν υπάρχουν 2 τμήματα λειτουργίας της KAVALA OIL, το θαλάσσιο & το χερσαίο. Δεδομένα που όφειλε να γνωρίζει ο ντόπιος δημοσιογράφος και πτυχιούχος Τεχν. Πετρελαίου. Σκοπός του όμως ήταν αποκλειστικά και μόνο να προκαλέσει τους εργαζόμενους, δημιουργώντας τυχόν αντιδράσεις τους.
Μ'αυτό τον τρόπο θα βοηθούσε την Ενεργειακή στο να παρουσιάζει τους εργαζόμενους ως τραμπούκους και βάνδαλους... Φυσικά οι εργαζόμενοι δεν τσίμπησαν! Όπως έχουμε ξαναπεί, οι μάσκες έχουν πέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου