Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ !



Δείτε πως κεντρίζεται το ενδιαφέρον 

των μικρών παιδιών από πράγματα 

αυτονόητα και συνηθισμένα για εμάς...








Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στον Παιδικό Σταθμό Μέριμνα του Παιδιού στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του επαγγέλματός μας σε 18 παιδάκια μιας τάξης παιδικού Σταθμού. 

Με απλά, κατανοητά λόγια και την απαραίτητη βοήθεια της νηπιαγωγού, δείξαμε στα παιδιά που εργαζόμαστε, πως  δουλεύουμε με ασφάλεια, τι παράγουμε και πως κρατάμε το περιβάλλον καθαρό, παρά το γεγονός ότι οι εξέδρες είναι μέσα στη θάλασσα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν τα παιδιά όταν τους είπαμε ότι γύρω από τις εξέδρες παίζουν πολλά δελφίνια και φώκιες. 



Εντύπωση προκάλεσε στα παιδιά η φόρμα εργασίας, το κράνος, καθώς και η μάσκα ατομικής προστασίας που φορούσε ο συνάδελφος κατά την επίδειξη.

Η παρουσίαση διήρκεσε 25 λεπτά κι έγινε στα πλαίσια σχετικού εκπαιδευτικού προγράμματος του Παιδικού Σταθμού. 


Ευχαριστούμε το συνάδελφο για την επίδειξη και τις φωτογραφίες κι ευχόμαστε τέτοιου είδους παρουσιάσεις να συνεχιστούν και σε μεγαλύτερες σχολικές τάξεις, μιας και η πόλη μας ζει για περισσότερο από 30 χρόνια στο ρυθμό της παραγωγής πετρελαίου... 

...θα ήταν κρίμα μια τέτοια μοναδική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα να μην παρουσιάζεται στους μελλοντικούς συναδέλφους!





       w o r k e r s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου