Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ (video)


Η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ". Θέμα της συνέντευξης ήταν φυσικά οι συστάσεις του βουλευτή Καβάλας Γιώργου Καλαντζή για τις ενδυματολογικές της επιλογές...


   Η κα Μακρή εμφανίστηκε στην εκπομπή με την ίδια αμφίεση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εύθικτου βουλευτή, δηλαδή το T-shirt με τον πολύχρωμο παπαγάλο! Ο χαρακτήρας της συνέντευξης ήταν σατιρικός προς τον καβαλιώτη βουλευτή και Β' αντιπρόεδρο της Βουλής κο Γιώργο Καλαντζή, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα προκλητικές φωτογραφίες από διάφορες άλλες κυρίες του ελληνικού κοινοβουλίου (και μάλιστα της τρικομματικής κυβέρνησης) εκθέτοντας τον υπέρμετρο πουριτανισμό του Β' αντιπροέδρου.

   Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της κας Μακρή στο γεγονός ότι οι συστάσεις έγιναν μόνο και μόνο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, καθώς και ότι αυτό που ενοχλεί το προεδρείο της Βουλής δεν είναι το ντύσιμό της αλλά η γενικότερη ενεργή παρουσία της μέσα στη Βουλή.

Δείτε το video με τη συνέντευξη...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου