Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΤΗΣ EMERSON





Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στους χώρους του συνεργείου Ηλεκτρολογικής Συντήρησης & Οργάνων των Χερσαίων Εγκαταστάσεων της KAVALA OIL, εκτενής ενημέρωση και επίδειξη λειτουργίας των τεχνολογιών αιχμής της εταιρίας Emerson στους τομείς του Process Management.



Την ενημέρωση πραγματοποίησαν ο υπεύθυνος πωλήσεων της Emerson Ελλάς, ο υπεύθυνος πωλήσεων της Emerson νοτιοανατολικής Ευρώπης και ο τεχνικός υπεύθυνος της Emerson νοτιοανατολικής Ευρώπης.




Διεξήχθη αναλυτική παρουσίαση οργάνων μέτρησης, συστημάτων πρόγνωσης σφαλμάτων και αποτυχίας του εξοπλισμού και συστημάτων ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας. Παρουσιάστηκε επίσης προσομοίωση της λειτουργίας και της διαμόρφωσης ενός συστήματος ελέγχου μικρής κλίμακας που υλοποιήθηκε από την Emerson για τις ανάγκες της παρουσίασης.
 





Τέλος, συζητήθηκαν οι δυνατότητες αναβάθμισης του υπάρχοντος εξοπλισμού της Emerson που υπάρχει ήδη εγκατεστημένος στην KAVALA OIL. Η εκδήλωση διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και άφησε εξαίρετες εντυπώσεις στους εργαζόμενους του τμήματος Ηλεκτρολογικής Συντήρησης & Οργάνων.






Η KAVALA OIL και ο εξοπλισμός της εκσυγχρονίζονται συνεχώς, ακολουθώντας τις τεχνολογίες αιχμής των συνεργαζόμενων εταιριών, με συνεχείς ενημερώσεις, σεμινάρια και αναβαθμίσεις. Σημαντικότερος στόχος όλων, είναι η ασφάλεια του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος. Δεν είναι τυχαία η ένδειξη "SAFETY FIRST" που υπάρχει αναρτημένη σε δεκάδες σημεία των εγκαταστάσεων. Η ασφάλεια είναι για όλους τρόπος ζωής...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου