Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ KAVALA OIL - (video)



Ο Αγιασμός τελέστηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της KAVALA OIL. Εκεί που καθημερινά οι εργαζόμενοι διακινδυνεύουν τη ζωή τους δουλεύοντας σε εκρηκτικό περιβάλλον με δύσκολες συνθήκες και τον κίνδυνο του θανατηφόρου υδροθείου να ελλοχεύει διαρκώς. 

Το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ έψαλλαν το απόγευμα της Παρασκευής εργαζόμενοι και διοίκηση, στον Αγιασμό που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις της KAVALA OIL στη Ν.Καρβάλη.


Σε κλίμα χαρμόσυνο και αισιόδοξο, οι εργαζόμενοι της εταιρίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης της KAVALA OIL, όπου όλοι μαζί παρακολούθησαν τη λειτουργία του Αγιασμού. Από την πλευρά της διοίκησης παρόντες ήταν άπαντες πλην του κου Μπένου, ενώ υπήρχε πλήθος εργαζομένων, ακόμη κι από τις εξέδρες άντλησης οι οποίοι  μετέβησαν στην Ν.Καρβάλη δια θαλάσσης μετά το τέλος της βάρδιάς τους. 



Τη λειτουργία ακολούθησε χαιρετισμός του νέου προέδρου κου Μαθιού Ρήγα καθώς και του Διευθύνοντος Συμβούλου κου Δημήτρη Γόντικα, ως πρώτη επαφή με τους εργαζόμενους της KAVALA OIL. Οι παρευρισκόμενοι μετά το τέλος της κάθε ομιλίας χειροκρότησαν ως ένδειξη σεβασμού τους ομιλητές. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Εργαζομένων Βαγγέλης Παππάς δεν προέβη αυτή τη φορά σε δηλώσεις, αφού μόλις πριν μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε Γενική ενημερωτική Συνέλευση των εργαζομένων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.
Τέλος, παρατέθηκε δεξίωση στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές κι έγινε η γνωριμία με τα νέα μέλη της διοίκησης της εταιρίας.  



 Δείτε το video με στιγμιότυπα από την εκδήλωση...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου