Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ [video]


Πολύ σημαντική η επίσκεψη
του Σωκράτη Φάμελλου
σε μια κρίσιμη στιγμή
για τον αγώνα των
εργαζομένων!!


Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της μείζονος αντιπολίτευσης και Χημικός Μηχανικός κος Σωκράτης Φάμελλος, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το εργοστάσιο στη Ν.Καρβάλη ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση, συνοδευόμενος από στελέχη και βουλευτές της Καβάλας. Ευρισκόμενος σε περιοδεία στη Β.Ελλάδα, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στη βιομηχανία και ζήτησε να συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων.

Αφού άκουσε προσεκτικά τις εξελίξεις από τον πρόεδρο του Σωματείου, δεσμεύτηκε ότι αυτός ο αγώνας για την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, θα στηριχθεί και θα λάβει τη δημοσιότητα που πρέπει. Τη δημοσιότητα και την αλήθεια που η εταιρία τεχνηέντως όλο αυτό το διάστημα υποδαυλίζει και διαστρεβλώνει.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο της επικίνδυνης, αιφνίδιας και απροειδοποίητης διακοπής του φυσικού αερίου από την ENERGEAN, γεγονός που η ίδια η εταιρία ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πουθενά! Τέλος, συνεχάρη τον κόσμο του Σωματείου για τη σύσσωμη παρουσία του στην υπεράσπιση της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Δείτε αποσπάσματα από την ενημέρωση και τις δηλώσεις του κου Φάμελλου...








1 σχόλιο:

  1. ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ KAVALA-OIL
    ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ
    ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...!!!
    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...
    https://konstantinoscholidisypvouleutisesy.blogspot.com/2021/11/kavala-oil.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή