Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΤΟ kavalaoil.blogspot ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ



 
 Τα ενημερωτικά
Blog εργαζομένων 
είναι πλέον γεγονός...

 
 
Όταν τον Μάρτιο του 2013 ξεκινήσαμε δειλά μια προσπάθεια παράκαμψης της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, δημιουργώντας το kavalaoil.blogspot.gr , δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση την τεράστια απήχηση που θα είχε στον κόσμο… Η αγωνία και η αβεβαιότητα για το εργασιακό μέλλον, έδωσε τη θέση της στην ενότητα και τη μαχητικότητα.


Η ανάγκη των εργαζομένων να έχουν τη δική τους φωνή και ταυτόχρονα μια ανεξάρτητη & αντικειμενική πληροφόρηση, μέσα από μια διαδικτυακή πλατφόρμα χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία, χωρίς διαφημίσεις και κομματικές επιρροές, οδήγησε το Blog των εργαζομένων της KAVALA OIL σε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας, ξεπερνώντας τις 37.000 επισκέψεις σε διάστημα μικρότερο των 4 μηνών από τη δημιουργία του.


Ακόμη και σήμερα, έχοντας θεωρητικά ξεπεράσει τα ουσιαστικότερα εργασιακά προβλήματα, η δημιουργική ομάδα του kavalaoil.blogspot συνεχίζει να δηλώνει παρούσα, ενημερώνοντας και κατακεραυνώνοντας οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο εργασιακό μέλλον και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Αξίζει να επισημάνουμε ότι πάμπολλες φορές οι εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ ΟΪΛ ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τα ζητήματα της εργασίας τους ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ. Κι αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το διανοηθούν.


Πρόσφατα, πληροφορηθήκαμε για τη δημιουργία ενός νέου Blog εργαζομένων, της γειτονικής Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων. Στ’ αχνάρια του δικού μας ιστολογίου, χαιρετίζουμε τη νέα αυτή προσπάθεια των συμπολιτών και συναδέλφων στα Λιπάσματα Καβάλας. Η γνωστή σε όλους Β.Φ.Λ. αποτελεί τον έτερο οικονομικό πνεύμονα της τοπικής κοινωνίας, δοκιμαζόμενη σκληρά τον τελευταίο καιρό από οικονομικό-πολιτικά ιδιοκτησιακά παιχνίδια. Η ανάγκη των εργαζομένων για δημοσιοποίηση των προβλημάτων τους, σ’αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της διαπλοκής και των Μνημονίων, οδηγεί τους εργαζόμενους στην αυθόρμητη υπεράσπιση των συμφερόντων τους με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς είναι και το Blog που μόλις δημιουργήθηκε. Ευχόμαστε στους εργαζόμενους Καλή Αρχή και να συνεχίσουν δυναμικά και με όρεξη αυτό που μόλις ξεκίνησαν… 


Επισκεφθείτε το lipasmataworker.blogspot.gr ενισχύοντας την προσπάθεια των εργαζομένων... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου