Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Η είσοδος του δικαστικού μεγάρου Καβάλας - Εικόνες ντροπής

Δρακόντεια ήταν και σήμερα τα αστυνομικά μέτρα στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας, με διμοιρίες των ΜΑΤ παρατεταγμένες στην κεντρική είσοδο του μεγάρου! Όποιος περνούσε από τον κεντρικό δρόμο (οδός Τενέδου) θα νόμιζε ότι εκδικάζεται κάποια υπόθεση τρομοκρατικής ή εγκληματικής οργάνωσης! 

Άνδρες της ασφάλειας ήταν διασκορπισμένοι παντού ενώ περιπολικά της αστυνομίας τριγύριζαν το δικαστικό μέγαρο! Αλήθεια τι νόμιζαν ότι θα συμβεί ;

Σήμερα ήταν η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ενεργειακή Αιγαίου, για ορισμο προσωρινής διοίκησης στην KAVALA OIL! Υπογραμμίζουμε το παραπάνω, για να καταλήξουμε ότι η ίδια η Ενεργειακή σήμερα το μεσημέρι απέσυρε την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Κινητοποίησε δηλαδή όλη την αστυνομική δύναμη της περιφέρειας, για το τίποτα! Ήταν άλλη μια τραγική προσπάθεια ώστε να φανεί προς τα έξω ότι οι εκπρόσωποι της Ενεργειακής Αιγαίου κινδυνεύουν από τους εργαζομένους της KAVALA OIL. Θύμα της όλης κατάστασης: οι άνδρες της αστυνομίας! 

 

Οι ίδιες και χειρότερες εικόνες στη χθεσινή συνέντευξη τύπου

Να θυμίσουμε ότι και την προηγούμενη ακριβώς ημέρα, στο Ξενοδοχείο όπου θα δινόταν η συνέντευξη τύπου της Ενεργειακής, τα αστυνομικά μέτρα ήταν πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα! Φυσικά αδίκως και πάλι ο κος Ρήγας χρησιμοποίησε την αστυνομία, για να πετύχει το σκοπό του.

Αστυνομικοί που θα μπορούσαν να προσφέρουν υπηρεσίες σε θέσεις όπου υπάρχουν ελλείψεις, απασχολήθηκαν επί ώρες ολόκληρες για το καπρίτσιο του κου Ρήγα. Κι αυτό είναι μεγάλο μείον για την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. Την ώρα που οι ληστείες, οι διαρρήξεις και η εγκληματικότητα ανθούν, πάνω από 100 αστυνομικοί να φυλάνε το απολύτως τίποτα! 

 

Ωστόσο, για να επιστρέψουμε στο αντικείμενο της δικαστικής διαμάχης, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της KAVALA OIL Μανώλης Κελαιδάκης χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης της Ενεργειακής Αιγαίου από την προσωρινή διαταγή (για ορισμό από το δικαστήριο προσωρινής διοίκησης στην Kavala Oil), ως μία ακόμη νίκη και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για την ενότητα και την συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων της KAVALA OIL. 

Στις 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Καβάλα Oil, όπως χθες το πρωί αποφάσισε σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του το διοικητικό συμβούλιο της ίδιας εταιρίας.

 

Ακολουθεί video από δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Μανώλη Κελαϊδάκη, καθώς και εικόνες ντροπής από την άνευ λόγου κινητοποίηση της αστυνομίας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου