Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ δημάρχου Αλεξανδρούπολης στην ΚΑΒΑΛΑ κατά των μεταλλείων χρυσού


Χθες το απόγευμα στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία για το θέμα των μεταλλείων χρυσού.


Αναλύθηκαν όλες οι βλαβερές επιπτώσεις που θα υπάρξουν από τη λειτουργία των μεταλλείων, τόσο στις Σκουριές Χαλκιδικής όσο και στην Θράκη. Η Καβάλα βρίσκεται ανάμεσα στα δυο μέτωπα και καλείται να στηρίξει τον αγώνα και των δυο. Άλλωστε η πόλη μας στο παρελθόν έχει επιδείξει αποφασιστικές συμπεριφορές σε παρόμοια θέματα, τόσο στην εγκατάσταση δεξαμενών καυσίμων, όσο και στην υπεράσπιση των υδρογονανθράκων του κόλπου της Καβάλας. Κι επειδή οι αγώνες είναι επίκαιροι όσο ποτέ, ίσως κληθούμε όλοι να επαναλάβουμε στην Αθήνα ότι : 

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Ανάμεσα σε όλους τους ομιλητές ήταν και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κος Βαγγέλης Λαμπάκης, ο οποίος για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε το κοινό με το θάρρος του λόγου του και την αντίσταση που επιδεικνύει σε ένα θέμα που μας αφορά όλους!  

Ο κος Λαμπάκης κάλεσε τον λαό της Βόρειας Ελλάδας να παραμείνει ενωμένος και να αμυνθεί σε ό,τι πάει κόντρα στο συμφέρον της πατρίδας μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου