Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΟΒΑΡΑ !

Χθες το απόγευμα το
 kavalaoil.blogspot 
πρώτο δημοσίευσε φωτογραφίες 
και πληροφορίες 
από το διερχόμενο 
γεωτρύπανο. 

Όπως μπορείτε να δείτε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, παρουσιάστηκε σατυρικό απόσπασμα με τον κο Ρήγα να δηλώνει "αυτό είναι το γεωτρύπανο που έκλεισα". Όπως φαίνεται έχει χαθεί κάθε ίχνος ντροπής και φιλότιμου από την Ενεργειακή Αιγαίου: Σήμερα το πρωί οι εντεταλμένοι(;) δημοσιογράφοι δημοσίευαν δηλώσεις των "μεγαλοεπενδυτών" ότι το διερχόμενο γεωτρύπανο δεν θα πραγματοποιήσει εργασίες στην Καβάλα, "λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με τον ορισμό νέας διοίκησης στην KAVALA OIL".

Το κατάπτυστο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας

Άκουσον άκουσον! Μέχρι που θα φτάσει η κατάντια τους; Να εκμεταλλεύονται το ξένο γεωτρύπανο για να δείξουν και να δηλώσουν ότι έχουν χρήματα για επενδύσεις & νέες γεωτρήσεις; Την ώρα που τα χρέη τους στην αγορά της Καβάλας, προμηθευτές, εργολάβους και τους εργαζόμενους φθάνουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ;  

Είναι πραγματικά λυπηρό να διαπιστώνεις ότι σ'αυτό το αίσχος αναμιγνύονται και τοπικοί δημοσιογράφοι/εκδότες εφημερίδων... Χορτάσαμε από ψέμματα, συκοφαντίες, και δηλώσεις εντυπωσιασμού! Βάλτε τελεία επιτέλους. Ο κόσμος δεν πιστεύει άλλα παραμύθια! Δεν θα ανεχτεί άλλο ψέμμα!

Να υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι το γεωτρύπανο FORTUNA της εταιρίας GSP (μέχρι χθες ούτε το όνομά του δεν ξέρανε) μετά από το τέλος εργασιών στα στενά των Δαρδανελλίων, θα ξεκινήσει το ταξίδι του για το επόμενο έργο στον Κόλπο του Μεξικού. 

Την επόμενη φορά θα αποφύγουμε την σάτυρα, 
γιατί όπως φαίνεται σε κάποιους 
δίνουμε ιδέες...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου