Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ…




Ο "άφραγκος Ωνάσης"
συνεχίζει τις επενδύσεις 
του διαδικτύου!








Επανέρχεται με «4 νέες γεωτρήσεις στον Πρίνο» η Ενεργειακή Αιγαίου, όπως δημοσίευσε σήμερα στην αγαπημένη της ηλεκτρονική εφημερίδα ENERGYPRESS! Επενδύσεις ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ αναγγέλλει ο κος Ρήγας! Ξέχασε τους απλήρωτους εργαζόμενους, προμηθευτές, εργολάβους, ΙΚΑ κλπ ;;;



Στην πραγματικότητα δεν διαθέτει ούτε τα 30 εκατομμύρια «για τα χρέη που τον κατηγορούν οι εργαζόμενοι ότι οφείλει», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, και θα εξασφαλίσει 140 εκατομμύρια για γεωτρήσεις και νέα πλατφόρμα ; Μα ποιον κοροϊδεύουν επιτέλους ;

Με τα λόγια δεν γίνονται οι επενδύσεις. Λεφτά χρειάζονται ! Κι αυτοί δεν τα έχουν. Αν τα είχαν δεν θα διαμαρτυρόταν κανένας! Είναι πολύ απλά τα πράγματα!

Τμήμα του δημοσιεύματος της ENERGYPRESS. Σας θυμίζει κάτι ;




«Τα "χέρια" της Ενεργειακής έχουν λυθεί…» ,αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα. Εμείς να επισημάνουμε ότι τα χέρια της μπορεί να είναι λυμένα, αλλά χωρίς το πετρέλαιο που υπάρχει στις δεξαμενές της KAVALA OIL, τα πόδια της είναι ακρωτηριασμένα! Κι αυτό γιατί τα μόνα έσοδα των "μεγάλων επενδυτών" είναι από το πετρέλαιο της Καβάλας! Αυτό περιμένουν για να πληρώσουν τους προμηθευτές και το ελληνικό δημόσιο, όπως οι ίδιοι λένε!!! Αυτό περιμένουν για να πληρώσουν οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Απ'όλα τα "βυζιά της αγελάδας", το μόνο που βγάζει "γάλα" είναι η KAVALA OIL.



Γεγονός είναι ότι στην Ενεργειακή Αιγαίου οφείλεται το λουκέτο που μπήκε και θα μπει σε αρκετές τοπικές επιχειρήσεις, καθώς η πίστωση για πολλές από αυτές είναι υπέρογκη και δυσβάσταχτη. 

  • Τον κύριο Ρήγα δεν τον ενδιαφέρει αυτό. 
  • Δεν τον νοιάζει ότι πολλοί καβαλιώτες μικροεπιχειρηματίες βρίσκονται στο ταμείο ανεργίας εξαιτίας του. 
  • Δεν τον απασχολεί που εκατοντάδες εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες.
  • Δεν του καίγεται καρφί για την τοπική κοινωνία.     
     ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. 




Για τους παραπάνω λόγους, η εταιρία του κου Ρήγα θα πρέπει στο εξής να μετονομαστεί…

  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου