Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΘΙΟΥ ΡΗΓΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟ & ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ (video)



Δείτε τη νέα συνέντευξη 

του Μαθιού Ρήγα

και πάλι στο ENA CHANNEL





Μπαράζ συνεντεύξεων σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιός Ρήγας, προκειμένου να ενημερώσει σωστά την κοινή γνώμη για τα επενδυτικά πλάνα της εταιρίας, αλλά και για να κατευνάσει τις βιαστικές και υπεραισιόδοξες δηλώσεις που κυοφορούνται τελευταία στα ΜΜΕ σχετικά με τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.

Αναφέρθηκε στην κοινή αίτηση που έχει κατατεθεί από την Ενεργειακή Αιγαίου και την Ratio σχετικά με την έρευνα σε Θερμαϊκό και Στρυμονικό κόλπο, καθώς και για τις γνωστές συνεργασίες για Ιωάννινα και Κατάκολο. Μίλησε επίσης, για τις τελευταίες εξελίξεις στο επενδυτικό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει με το γεωτρύπανο GSP FORTUNA και τόνισε την ανάγκη αύξησης της παραγωγής των υφιστάμενων κοιτασμάτων.


Βεβαίως λησμόνησε να αναφερθεί στο γνωστό κι επιβεβαιωμένο κοίτασμα του πεδίου ΕΨΙΛΟΝ, αναφερόμενος στο μέλλον της περιοχής του Πρίνου. Το αποδεδειγμένο κοίτασμα του πεδίου ΕΨΙΛΟΝ, είναι αυτό που θα δώσει παράταση τουλάχιστον 10-15 ετών στη λειτουργία των εγκαταστάσεων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΪΛ. Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω κοίτασμα δόθηκε στην παραγωγή το 2010, έχοντας πολύ καλή ποιότητα και αυξάνοντας σημαντικά την ημερήσια παραγωγή. Ωστόσο, εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών η παραγωγή διεκόπη την ίδια χρονιά και κρίθηκε αναγκαία μια νέα ορθολογική γεώτρηση με εγκατάσταση νέας εξέδρας. Το project αυτό έχει προγραμματιστεί για το 2014, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ενεργειακής.


Δείτε το video της νέας συνέντευξης στο Ena Channel...   19/9/2013





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου