Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Site


Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται και το διαδίκτυο μπαίνει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, η ανάγκη για ηλεκτρονική ενημέρωση κρίνεται επιτακτική.



Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΪΛ "ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ" και ο Επενδυτικός Διαχειριστικός Συνεταιρισμός Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας, αποκτούν τη δική τους κοινή ιστοσελίδα. Τα δυο συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στην ιστορία των Πετρελαίων της Καβάλας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο, μέσω του οποίου θα ενημερώνονται οι εργαζόμενοι και όχι μόνο για ό,τι αφορά στα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα.




Στο kavalaoilunion.gr θα ενημερωθείτε για τη δομή των συνδικαλιστικών οργάνων, θα βρείτε ένα πλούσιο αρχείο εκδηλώσεων του Σωματείου και του Συνεταιρισμού εργαζομένων, καθώς και πλήθος ανακοινώσεων σχετικά με τα εργασιακά-ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη καθημερινότητα των εργαζομένων, τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις τους, χρήσιμους συνδέσμους για την εξυπηρέτηση των αναγνωστών, ενημερώσεις σχετικές με ό,τι ενδιαφέρει τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας.


Μπορείτε να μεταβείτε άμεσα στο kavalaoilunion.gr  μέσα από τη σελίδα του Blog και αντιστρόφως, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο κεντρικό μενού. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου