Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ! [video + photos]


Ως συνέχεια της απίστευτης επιδρομής 

των δυνάμεων της Αστυνομίας 

στο εργοστάσιο των Πετρελαίων 

στην Καβάλα...


...η εκτελεστική εξουσία της χώρας συνεχίζει την προκλητική ασυδοσία απέναντι στους εργαζόμενους της KAVALA OIL και τις οικογένειές τους!

Σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι των Πετρελαίων για συμπαράσταση στους συλληφθέντες συναδέλφους, καθώς και συγγενείς τους (γυναίκες και παιδιά). Εκεί τους περίμεναν -συν τοις άλλοις- οι Ειδικές Δυνάμεις των ΜΑΤ (οι λεγόμενοι "χακί") που επιστρατεύθηκαν από τη Θεσσαλονίκη!

Μόλις οι συλληφθέντες κατέφθασαν με την κλούβα της Αστυνομίας στο Δικαστικό μέγαρο, εργαζόμενοι και συγγενείς θέλησαν να τους υποδεχθούν. Εκεί δέχθηκαν μια εντελώς απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ, κάνοντας χρήση χημικών κατά μέτωπο! Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο "άνδρας" των ΜΑΤ χρησιμοποιεί τη φιάλη αρκετές φορές και μάλιστα εξ επαφής! Οι παρευρισκόμενοι, ξαφνιάστηκαν από την άνανδρη επίθεση απέναντι σε γυναίκες και παιδιά! Συνέπεια των παραπάνω είναι ένας εργαζόμενος να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και πολλοί παρευρισκόμενοι να υποφέρουν για αρκετή ώρα, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά εργαζομένων!

Να σημειώσουμε ότι η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας, ο οποίος ΜΕΤΑ το επεισόδιο εθεάθη να επιπλήττει τον υπεύθυνο της συγκεκριμένης διμοιρίας!


Δείτε το video και θαυμάστε τις Ειδικές Δυνάμεις Καταστολής, απέναντι στους επικίνδυνους τρομοκράτες - εργαζόμενους των Πετρελαίων!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου