Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (photos)


Μανώλης Κελαϊδάκης 

και Βαγγέλης Παππάς

 ενημέρωσαν το σώμα 

για τις εξελίξεις




Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σωματείου & Συνεταιρισμού εργαζομένων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Πύλη του εργοστασίου στη Ν.Καρβάλη, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις. Μετά τις καθόλα προκλητικές κινήσεις της εταιρίας, οι εργαζόμενοι υπερψήφισαν ομόφωνα τις προτάσεις του Σωματείου για κινητοποιήσεις.

Πλέον οι εργαζόμενοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η εταιρία κήρυξε πόλεμο ενάντια στα εργασιακά τους δικαιώματα, στις οικογένειές τους και κατ' επέκταση στην κοινωνία της Καβάλας. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να παίξει με το μέλλον και την ασφάλεια του εργοστασίου, απολύοντας και εργολαβοποιώντας έμπειρους εργαζόμενους, διακυβεύοντας την αρτιότητα του περιβάλλοντος. Το ίδιο περιβάλλον που 40 χρόνια τώρα οι εργαζόμενοι σέβονται ευλαβικά, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Για τους συμπολίτες, τους φίλους και τους επισκέπτες της Καβάλας.

Κανείς από τους "συναδέλφους στην Αθήνα" δεν κολυμπά στη θάλασσά μας, ούτε αναπνέει τον αέρα της πόλης μας! Κανείς από αυτούς δεν διακινδυνεύει καθημερινά τη ζωή του! 












Δείτε πως εννοεί η ENERGEAN την αναδιοργάνωση του Πρίνου...


Κατάργηση των βασικών επιδομάτων και μετατροπή των εγκαταστάσεων σε ωρολογιακή βόμβα !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου